MC Sneglenes Sommerferie 2016

Turen gik til Polen og Tyskland i dagene fra d. 6/7 til d. 17/7.
Turen gik via Gedser-Rostock til byen Lagôw i Polen, hvor vi skulle bo i nogle skønne 4 mands hytter i Mundi Park, et fantastisk sted.
Vi startede den første weekend med at deltage i træffet hos ”Nine Six MC Poland”, hvor flere tusinde bikere var samlet på et sted. Hele byen var fyldt med boder, hvor der kunne købes alt til MC’en og masser af udstyr til sig selv, og alt var til meget billige penge. Et super fedt træf, med masser af hygge og fest. I år var der også en del andre danske klubber med, som det var med til at vi fik nogle hyggelige timer sammen.
Efter træffet var vi på besøgte hos klubben, og det er et supper ”Fort” de har (se billederne), stort tak til alle fra 96-MC Poland”.
Vi fik kørt lidt hygge ture rundt i Polen, og en af dagene var vi ude og se en af de store bunker i Polen, som var tysk under krigen. Vi fik en rundvisning i anlægget, og vi gik 42 meter ned af trapper under jorden, i et kæmpe gang system, og afsluttet med en køretur.
Fredag d 15/7 kørte vi videre til Tyskland, hvor vi boede hos Niels, på ”Das Gutshaus Bikerhotel”. Et skønt biker sted med masser af hygge og god mad. Lørdag tog nogle til byen og kikkede på butikker, mens andre tog ud til Peenemünde, der hvor  V1 og V2 raketten blev bygget.
Søndag morgen var det tid til hjemrejse, efter en masse dage sammen med MC Sneglene.

Tak til alle for en god ferietur. Hilsen VP

Skriv en kommentar