Bliv Medlem

FULDGYLDIGT MEDLEM:
For at blive fuldgyldigt medlem af MC Sneglene skal du være ejer af en chopper/custom eller cruiser mc. Men før man bliver fuldgyldig medlem skal man være prøve medlem i 6 måneder. Vi forventer ikke så meget af et prøvemedlem andet end godt humør, jævnligt fremmøde på klub aftner og fællesmøder,  og at du køre fornuftigt på din mc. Fra den måned du først betaler kontingent, er du prøvemedlem.

Ens prøveperiode kan måske blive forlænget. Grunden kan f.eks. være at man har meldt sig ind i vintermånederne, og så vil vi gerne se hvordan du kører. Eller for lidt fremmøde.

STØTTEMEDLEM:
Man kan blive støttemedlem I MC Sneglene hvis man har interesse I Bikermiljøet. Der er ingen krav om at man skal eje en MC, men har man en er man velkommen til at køre med på fællesture. Som støttemedlem betaler man et årligt kontingent, og man kan deltage I klubbens fælles arrangementer. Har dette din interesse eller har du spørgsmål, så kontakt vores Præsident.

SUR KÆLLING – SUR STODDER:
Hvis man er gift eller kæreste med et fuldgyldigt medlem, vil man automatisk blive en Sur Kælling eller Sur Stodder.

FIRMA STØTTEMEDLEM:
Man kan som firma blive støttemedlem I MC Sneglene, hvis man vil støtte op om klubben. Ved et mindre årligt beløb, vil man få sit navn og link på vores hjemmeside m.m. Vi tilbyder så et sammenarbejde mellem vore medlemmer og firmaet. Har dette din interesse eller har du spørgsmål, så kontakt vores præsident.