Om os

Previous slide
Next slide

Historien om os

Der var engang en lille flok mennesker, som var medlem af Virago- klubben + et par stykker fra Maxim- klubben. Efter lidt tid tænkte de at det kunne da være ret fedt at oprette deres egen lille klub. Det gjorde de så i juli 1993.

Til at begynde med blev klubmøderne afholdt på skift hos hver især. På en af disse hyggelige aftener blev man så enige om at kalde sig for MC Sneglene.

Hvorfor så lige Sneglene? Jo ser I, vi kører alle på chopper/custom- cykler, det vil sige ikke skide hurtigt, plus vi hygger og er ikke spor farlige.

På en kold december dag skete det så. Den daværende formand gik tur med sin chihuahua, som gjorde ham opmærksom på et dejligt beliggende lille hus, som den var i færd med at markere (pisse på). Det ene med det andet, vi havde fået et klubhus, som i tidens løb ,og med mange medlemmers blod, sved, tårer og øl, blev indrettet til vores behov, bl.a. med værksted, bar og sofarum.

Foråret 1994 kom og vi gik det i møde med superentusiasme og skinnende motorcykler. Det var træf på træf, fest på fest, fællestur på fællestur, og sådan er det stadigvæk. Stilen var lagt, og med vores rygmærker og gode humør, er vi efterhånden både kendt og berygtet (haha) i det ganske lille land.

Vi var nu blevet en velfungerende klub med traditioner.

Vi er en motorcykel- klub der startede i et klubhus på Amager, en oase midt i byen hvor der ikke var langt til offentlige transportmuligheder, grillbar, indkøbscenter og den lokale politistation, hvor vi var kendt som en fredelig motorcykelklub. Klubben har eksisteret siden 1993 og er efterhånden blevet ret velorganiseret. Vi har oparbejdet en stor vennekreds inden for motorcykel- verdenen og det betyder at vi engagerer os meget i andre klubbers arrangementer. Klubben lå som sagt midt i byen, men det gav os ikke problemer med naboerne, der ivrigt deltog i vores store fester og som fulgte os fra deres vinduer, når vi grillede i den brostensbelagte gård eller skulle på tur.

Klubhuset var indrettet med et lille, men velfungerende værksted, hvor der var plads til de fleste reparationer. I gangen havde vi en stor info- tavle, hvor man kunne tilmelde sig til aktuelle arrangementer. Herfra kom man ind i ” festsalen”, hvor vi havde bygget en 6 meter lang bar og en hygge krog, der forvandles til dansegulv når der er fest. Det sidste rum havde vi indrettet til billard og det gav anledning til en intern turnering, hvor vi ligesom i dart, kårede årets sneglemester i begge discipliner.

I 2007 blev vi nødt til at flytte fra Liflandsgade, da vores klubhus skulle rives ned og vi flyttede derfor til Ågesholmsvej i Sengeløse hvor vi havde et par gode år med fester, snegletræf, sommerture og masser af plads i de landlige omgivelser. Men det blev ikke til mere end et par år og i 2009 flyttede vi endnu engang til byen, denne gang Valby på Prisholmvej, hvor vi havde et lille lokale og tilhørende værksted til en fornuftig pris. I de følgende år voksede klubben fra ca 12 til 18 medlemmer og lokalerne blev for små. Vi havde kigget i lang tid uden at finde noget der kunne matche os, men i efteråret 2012 lykkedes det os at finde noget brugbart. Derfor måtte vi finde flyttekasser frem igen igen og smøge ærmerne op og flytte til Rødovre. Vi var klar i november måned og i februar 2013 holdt vi vores første fest i mange år, et såkaldt barhæng. Vi havde en lækker bar med køkkenfaciliteter, billard, dart og et lille værksted også.

I 2016 fik vi en fantastisk mulighed for at flytte til store lokaler i Brøndby. Ikke nok med det, men vi fik muligheden for selv at designe og bygge klubhuset op. Klubhuset i dag består af et stort værksted med lifte og værktøj, et stort lyst klublokale stadig med billard, dart, køkken, hyggehjørne og ikke mindst, en kæmpebar med alt der er brug for til hygge og festlig brug  🙂

Det er i disse lokaler vi afholdte BRAGET af en fest i forbindelse med vort 25 års jubilæum i August 2018.